Sodelovanje podjetja Maremico v projektu KOCles 3.0

Podjetje Maremico d.o.o. se ukvarja z zdravim in kvalitetnim spanjem. Pohvali se lahko s proizvodnjo in prodajo BoxSpring postelje, v katero vgradijo po meri telesa narejene vzmetnice Leticia ali vodne postelje Lectus. Vsaka postelja je narejena ročno po željah in potrebah posameznika. Pohvalijo se lahko s svojo lastno proizvodnjo ležišč in postelj, poleg tega pa vedno znova presenečajo na področju razvoja novih produktov, kot je na primer modularni anatomski vzglavnik Leticia ali Exclusive Top postiljanje – poseben način postiljanja ležišča, ki je prijazno do hrbtenice in hitrejše od običajnega načina postiljanja.

Podjetje Maremico že od vsega začetka projekta KOCles 3.0 aktivno sodeluje pri izobraževanjih in usposabljanjih, ki so na voljo. Pravijo, da so jim delavnice navdih za nadaljnji razvoj in spreminjanje že obstoječih praks. Predavatelji jim vedno znova ponudijo nov vpogled v izbrane tematike in prav ta prevetritev misli in idej je več kot dobrodošla, sploh ker se srečujejo z pretežno novo ekipo.

Posebej pohvalijo delo na konkretnih primerih, ki jih dela podjetje in ne zgolj dolgočasno teorijo. Praktično vsa usposabljanja so lahko povezljiva s prakso, kar je v današnjem svetu, na žalost, velika redkost. Prav zato priporočajo tudi drugim podjetjem udeležbo na tovrstnih delavnicah, ki so tudi brezplačne!

Emil Marinšek iz podjetja Maremico je dejal; “Praktično iz vsake delavnice smo se naučili nekaj novih reči in počasi poskušamo implementirati posamezne prijeme osvojene na izobraževanjih. Prav zato smo pričeli razmišljati o pomembnosti barve oblazinjene postelje za uporabnika in to pričeli komunicirati. Prav tako imamo v načrtu spreminjanje uporabniške izkušnje v naši spletni trgovini www.maremico.si, o kateri smo se učili na enem izmed usposabljanj. Zase pravijo, da jim dela ne bo zmanjkalo. Se bomo pa vseeno z veseljem udeležili še kakšnega usposabljanja KOCles 3.0.“.