VABILO – 7.10. Krožno gospodarstvo v pohištveni industriji

Vljudno vabljeni na usposabljanje za lesna in pohištvena podjetja “Krožno gospodarstvo v pohištveni industriji / Rethinking furniture: key steps for sustainability and the circular economy“, priznane predavateljice Lynne Elvins (Design Rally, Velika Britanija), ki bo 7. oktobra 2022 ob 10h, on-line.

Program in prijava TUKAJ (Rok za prijavo je 4. oktober do 18h).
Poskrbite za pravočasno prijavo!

Zahteve po vzpostavitvi krožnega gospodarstva so vedno močnejše in trajnostni vidiki igrajo vse večjo vlogo tudi pri proizvodnji in dobavi lesnih izdelkov. Hkrati ima trajnostni princip posledično tudi velik vpliv na prodajo. 
Pri vseh procesih je pomembna  komunikacija med proizvajalci in dobavitelji ter nenazadnje tudi s kupci končnih produktov.  Vsekakor je prednost imeti dobro strategijo in jasno opredeljena stališča. Jih imate? Kje se na nahaja vaše podjetje in kaj še potrebujete za razvoj in konkurenčnost na tem področju?

Lynne Elvins vas vabi, da ji predhodno posredujete vsa svoja vprašanja ter morebitna izhodišča za razpravo že pred usposabljanjem, da bodo vsebine usposabljanja čim bolj ciljno usmerjene. Ali pa ste že korak pred vsemi in želite deliti svojo najboljšo prakso? Pošljite svoja razmišljanja ali predloge, ki bodo prispevali k dragoceni skupni razpravi, še pred usposabljanjem po e-pošti; elvins@designrally.co.uk. Več informacij o izvajalki najdete TUKAJ

Delavnica je brezplačna in bo izvedena v angleščini.