VABILO na usposabljanje – Krožno inoviranje in razvoj produkta

Delavnica je namenjena raziskovanju ključnih korakov pri ustvarjanju in vodenju razvoja inovativnega produkta, s poudarkom na krožnosti. Udeleženci bodo dobili vpogled v uporabo koncepta design thinking-a skozi praktičen primer, ki jih bo vodil skozi celoten proces, od ideje do končnega izdelka, z upoštevanjem trajnostnih oblikovalskih vidikov. Delavnica je odlična priložnost za vse, ki želijo pridobiti konkretna orodja in strategije za uspešno krožno inoviranje ter učinkovito vodenje razvoja produktov.

Predavateljica: Mateja Š. Dimic je vodja katedre za Dizajn management, predavateljica in mentorica. Svoje izkušnje na področju oblikovanja, dizajn managementa in inoviranja je pridobila v slovenskem gospodarstvu, pa tudi v lastnem podjetju.
S sodobnimi pristopi in nenehnim inoviranjem je pripomogla k dvigu konkurenčne prednosti mnogih podjetij in prejela številne nagrade in priznanja, med njimi tudi Red dot, German Innovation Award in več priznanj GZS za inovativnost.

Celoten program brezplačnih usposabljanj obsega:

  • 5 junij 2024 ob 10h – Praktičen primer krožnega inoviranja in vodenja razvoja novega produkta. Program in prijave TUKAJ
  • 12 junij 2024 ob 10h – Tehnike kreativnega mišljenja – dvignite svoj kreativni nivo. Program in prijave TUKAJ.

Delavnica je brezplačna! 

Vabljeni!


Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport Republike Slovenije, Direktorat za lesarstvo.