VABILO na usposabljanje – VODSTVENA AKADEMIJA

Trajnostno voditeljstvo ne pomeni le sledenje družbenim, ekonomskim in okoljskim izzivom. Za doseganje ciljev mora biti vodja sposoben dobre komunikacije in organizacije dela, ki vključuje tudi razvoj procesov dela in ustvarjanja pristnih, ekoloških odnosov, ki krepijo zaupanje ter vodijo sodelavce v zavzetost. Od sposobnosti ustvarjanja psihološke varnosti v podjetju je odvisno tudi izmenjevanje povratnih informacij, ki so osnova za rast in razvoj sodelavcev in tima. 

V Vodstveni akademiji bodo vodje nadgradili vodstvene in komunikacijske veščine z razumevanjem različnosti in okrepili osebno empatijo. Naučili se bodo učinkovitih načinov podajanja povratne informacije, pridobili znanja za boljšo organizacijo dela in časa ter se ozavestili, od kje prihaja motivacija ter kako motivirati sebe in sodelavce. 

Vabimo lesna in pohištvena podjetja, da se udeležijo usposabljanj, ki jih organiziramo v okviru Kompetenčnega centra za razvoj kadrov v lesarstvu.

Ciljna skupina: Usposabljanja so namenjena za srednji in vodstveni kader v podjetjih.

Celoten program brezplačnih usposabljanj VODSTVENA AKADEMIJA obsega:

20 jun. UČINKOVITA KOMUNIKACIJA: prilagodimo jezik različnim sogovornikom – Program in prijave TUKAJ.

21 jun. PODAJANJE POVRATNE INFORMACIJE: gradimo odnose z dobrim stikom, skrbimo za rast in razvoj vseh sodelavcev – Program in prijave TUKAJ.

11 sep. STILI VODENJA IN MOTIVIRANJA V RAZLIČNIH SITUACIJAH: z dvigom zavzetosti do večje motivacije in učinkovitosti – Program in prijave TUKAJ.

16 sep. ORGANIZACIJA DELA IN ČASA: kako v krajšem času narediti več (in ne izgoreti)? – Program in prijave TUKAJ.

Izvajalec usposabljanja je AGILIA d.o.o.


Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport Republike Slovenije, Direktorat za lesarstvo.